LO LOCO BAR - COCKTAIL-MUSIC-CAFÉ
Vitajte na našich stránkach. Dúfame, že sa u nás budete cítiť príjemne, a že si spolu s nami vychutnáte nezabudnuteľné cocktaily, ktoré dokážu spestriť aj ten najvšednejší deň.
V Lo Loco bare Vám ponúkame cocktaily tradičné, bláznivé, módne i provokatívne, s alkoholom, aj bez, jednoducho čokoľvek, na čo si vôbec dokážete spomenúť. Takisto zopár časom zabudnutých chuťoviek od vyhlásených newyorkských majstrov barmanského remesla.
A PREČO VLASTNE NEW YORK?
Je to jednoduché. Pokiaľ nenájdete nejaký nápoj v New Yorku, tak ho s určitosťou nenájdete nikde inde na svete! Cocktaily sú vlastne dopravným prostriedkom, ktorým sa môžete behom pár minút dostať do najodľahlejších kútov sveta a pocítiť čaro krajiny, ktorá je otcom cocktailu, v každom dúšku!
Nič proti čaši pravého Champagne, poháru dobrého vína, alebo čerstvo načapovaného piva. Sú pôžitkom, no nápaditosťou a pestrosťou nijak nevynikajú. V našom bare Vám preto chceme priblížiť okrem pestrej ponuky alkoholických a nealkoholických nápojov, vína, kávy, čokolády, aj čaro miešaných nápojov. Keď sa povie New York, vybavia sa nám symboly ako
Empire State Building či Socha Slobody. Sú to symboly, ktoré sa vyznačujú svojím štýlom a celkovou dokonalosťou. Keď sa povie cocktail, vybaví sa nám Martini, Gimlet, Margarita, Daiquiri či Manhattan. Sú to takisto umelecké diela, ktoré nestarnú. Nebesky pohľadzujúce cocktaily, ktoré si vyžadujú bezchybné a dôsledné prevedenie.
ČO SA DOBRE PIJE?

,,Vždy som najradšej miešal Martini s tými vynikajúcimi, skvelými olivami. Martini sa proste pilo odjakživa.´´
(Nicolas Mellas, 26 rokov barmanom v Gallagher´s Steak House)


,,,,V Klube 21 sa vždy pilo čokoľvek ´na ľad´, najmä škótska. Ja osobne som najradšej robil Martini, s trochou viacej Vermuthu ako je zvykom. V 21 sa drinky robia presne tak, ako sa robiť majú.´´
(Billy Steel, 15 rokov barmanom v Club 21, Hudson River Club and Messa Grill)


,,Z našeho 65. poschodia hostia vidia celý New York ako na dlani, a proste si musia objednať Manhattan. V prípade, že sa chcú preniesť na slnečnú Kubu, ochutnajú zvodnosť sladko-kyslého Mojita - proste to pravé kubánskeje len jedno!´´
(Dale De Groff, 20 rokov vrchným barmanom v Rainbow Room Restaurant & Bar)